El açması dondurulmuş böreğin mucidi Ustabaşı Bülent Dilbağı’dır. İstanbul Çengelköy’de tadamadığınız lezzetleri sizin için evinizde, kolayca fırında pişirilebilir bir hale getirdi. Çengelköy Börekçisi’nin bütün dondurulmuş ürünleri en iyi ürünler kullanılarak taze haliyle yapılır ve dondurulur. -18 derecede soğuk zincir bozulmadan adresinize ulaşır. Yapmanız gereken tek şey aldığınız ürünün kapağını açıp ısıya dayanıklı paketiyle önceden ısıttığınız fırında, 190 derecede en az 35 dakika pişirmektir. İsteğinize göre bu süreyi arttırabilirsiniz.
Geleneksel börek lezzetlerinin en eskilerindendir Kürt Böreği. Çengelköy Börekçisi tarafından imalathanede büyük bir titizlikle hazırlanır. 5 kalın yumak hamur teker teker elle açılır ve katlanır. Sonuçta her bir yufkası 7,5 metreden oluşur; 45 katlı ve her katı ise incecik açılmıştır. İçinde herhangi bir malzeme bulunmayan ve lezzeti iyi bilinen bir börektir. Üzerine pudra şekeri dökülerek yenen Kürt Böreği, günün her saatinde tüketebileceğiniz katkısız halde üretilen en lezzetli Çengelköy Börekçisi ürünlerindendir.