Dondurulmuş
El açması dondurulmuş böreğin mucidi Ustabaşı Bülent Dilbağı’dır.
İstanbul Çengelköy’de tadamadığınız lezzetleri sizin için evinizde, kolayca
fırında pişirilebilir bir hale getirdi. Çengelköy Börekçisi’nin bütün
dondurulmuş ürünleri en iyi ürünler kullanılarak taze haliyle yapılır ve
dondurulur. -24, -18 derecede soğuk zincir bozulmadan adresinize ulaşır.
Yapmanız gereken tek şey aldığınız ürünün kapağını açıp ısıya dayanıklı
paketiyle önceden ısıttığınız fırında, 180 derecede en az 35 dakika pişirmektir.
İsteğinize göre bu süreyi arttırabilirsiniz. Dilediğiniz takdirde fırına
sürmeden önce böreğinizin üstüne tereyağı da sürebilirsiniz.
Doğu Anadolu Bölgesi’nin geleneksel
lezzetlerinden birisi olan Zeytinyağlı- Peynirli- Cevizli Börek, Ustabaşı
Bülent Dilbağı’nın farklı yöntemler kullanarak imalathanesinde yeniden
yorumladığı özel bir lezzettir. Tam buğday unu ile tamamen zeytinyağı kullanılarak
yapılır; iç malzemesi de tam yağlı beyaz peynir ve cevizdir. Tam
kıvamında pişirilir. Kaliteli zeytinyağı, içerisindeki ceviz ve beyaz peynir
ile olan uyumu sayesinde damağınızda farklı bir lezzet bırakacak eşsiz bir
Çengelköy Börekçisi ürünüdür.
İçindekiler : Saf Zeytin
Yağı, Tam Buğday Unu, Ceviz, Beyaz Peynir, Klasik Peynir
Alerjenler : Gluten,
Yumurta, Süt Ürünü Ve Kuruyemiş İçerir