Su Böreği:
Pişmiş 3 kglık Su Böreğimiz 42 dilimdir,
Ustabaşı Bülent Dilbağı’nın geleneksel yöntemlerle yorumladığı özel bir Çengelköy Börekçisi lezzetidir.
1 kilo una 8 adet bütün yumurta katılır, (kesinlikle pastörize yumurta kullanılmaz) hamurlar önce merdane ve sonra oklava yardımıyla açılır.
İki çeşit olmak üzere Ezine ve beyaz peynir ile özellikle maydanoz iç malzeme olarak kullanılır.
Tereyağ ise bu böreğin vazgeçilmezidir.
Uyumlu ve içi dolu malzemesi, iyi pişirilmiş kıvamı ile Su Böreği, Çengelköy Börekçisi’nin dillere destan lezzetlerindendir.
Günün her saati ve özel günlerde misafirleriniz için ikram edebileceğiniz eşsiz bir lezzettir.